Naručivanje, plaćanje i isporuka Takacat gumenjaka u Hrvatskoj

Naručivanje, plaćanje i isporuka Takacat gumenjaka u Hrvatskoj

Popusti

Za neke od artikala iz Cjenika u privitku opisa svakog modela plovila, odobravamo posebne sajamske popuste na iskazane cijene, za narudžbe zaprimljene za trajanja specijaliziranih nautičkih sajmova u Hrvatskoj, na kojima smo prisutni kao izlagači.

Informacije o istima možete dobiti na sajmovima, pozivom na jedan od naših brojeva Službe za korisnike (+385 91 2774 685 ili +385 99 733 5154, u vremenu od 09 – 21 sati) ili slanjem upita na naš e-mail takacat.hr@gmail.com).

Dostupnost proizvoda iz Cjenika

Ovisno o sezonskoj dinamici prodaje TAKACAT artikala iz ovoga Cjenika na teritoriju EU, Švicarske, Velike Britanije, Norveške i Turske s centralnog TAKACAT EU skladišta u Njemačkoj, kao i o trenutnoj raspoloživosti određenih modela vanbrodskih motora HONDA MARINE (2,3 KS – 20 KS), uobičajeni rokovi isporuke na adresu kupaca u Hrvatskoj i Sloveniji su od 8 – 12 radnih dana, od izvršenja plaćanja narudžbe.

Informacije o istome možete dobiti slanjem upita na naš e-mail takacat.hr@gmail.com. Zaprimanjem vašeg upita ili vaše informativne narudžbe,

obavijestiti ćemo vas o rokovima isporuke i izvršiti preliminarnu rezervaciju na rok od tri radna dana, do dobivanja vaše konkretne narudžbe.

Rokovi isporuke električnih vanbrodskih motora TORQEEDO i REMIGO ovise o raspoloživosti dobave od njihovih proizvođača/dobavljača).

 

Naručivanje

Na svaki vaš e-mail upit (s nazivom i adresom kupca) zaprimljen na naš e-mail takacat.hr@gmail.com, za odabrani model katamarana, dodatne opreme ili paketne ponude (katamaran + vanbrodski motor) iz našeg Cjenika, šaljemo na vaš e-mail neobvezujuću Informativnu ponudu s opisom i cijenom odabranih artikala/stavki, jediničnim cijenama i ukupnim iznosom za plaćanje, te očekivanim rokom dostave na vašu adresu (iz upita ili adresu na koju želite dostavu/preuzimanje narudžbe.

Jedinične cijene u Informativnoj ponudi su maloprodajne, s uključenim Pdv-om (25%), kao i s uključenom kurirskom dostavom na adresu kupca. Također, već pri slanju naše neobvezujuće Informativne ponude, vršimo preliminarnu rezervaciju ponuđenih artikala na rok od tri radna dana, u kojem očekujemo vašu potvrdu narudžbe prema neobvezujućoj Informativnoj ponudi.

 

Plaćanje narudžbe

Po zaprimanju vaše konkretne narudžbe za odabrane artikle iz Informativne ponude, s vašim punim imenom i prezimenom (ili nazivom pravne osobe), OIB-om, adresom stanovanja (sjedišta tvrtke), adresom dostave (ukoliko je drugačija od prethodne), te za naručitelje – pravne osobe iz Slovenije i VAT poreznim brojem tvrtke, šaljemo na vaš e-mail Ponudu za plaćanje, sa specifikacijom i cijenama pojedinačnih naručenih stavki iz Informativne ponude, ukupnim iznosom za plaćanje, načinom plaćanja u korist našeg poslovnog računa i očekivanim rokom isporuke / preuzimanja, naručene robe.

Za slučaj da neki od naručenih artikala nisu odmah dostupni za isporuku sa skladišta, iste ćemo izdvojiti u zasebnu Ponudu za plaćanje, s obračunatim iznosom za avansno plaćanje od 50% nazivne cijene i obvezom plaćanja preostalog iznosa od 50% prije isporuke/preuzimanja naručene robe.

Po zaprimanju vaše uplate u korist našeg poslovnog računa, pokrećemo postupak kurirske dostave plaćene robe na vašu odabranu adresu preuzimanja ili, za trenutno nedostupne artikle sa skladišta, postupak rezervacije po dospijeću tih artikala na centralno skladište.

Odmah po zaprimanju vaše uplate u korist našeg poslovnog računa, šaljemo račun za zaprimljeni predujam na vaš e-mail.

Originalni račun za plaćenu robu šaljemo poštom na vašu adresu, odmah po dostavi/preuzimanju narudžbe na vašoj adresi, uz potrebnu dokumentaciju za registraciju plovila/motora na teritoriju Hrvatske ili Slovenije, sukladno važećim zakonskim propisima.

 

Dostava / preuzimanje naručenih artikala

Uobičajeni rokovi isporuke naručenih artikala s centralnog skladišta na adrese kupaca u Hrvatskoj i Sloveniji su od 8 – 12 radnih dana, od izvršenja plaćanja narudžbe.

Za naručene artikle, koji su u trenutku narudžbe u dolasku na centralno skladište, očekivani rok dostave / isporuke na adresu kupca biti će naznačen u neobvezujućoj Informativnoj ponudi i potom u Ponudi za plaćanje.