Takacat sada i u kompletu s vanbrodskim motorima, uz popust!

Takacat sada i u kompletu s vanbrodskim motorima, uz popust!

Nautičarima, sportskim ribolovcima, roniocima, rekreativcima kao i profesionalcima dostupan je sada i na hrvatskom tržištu asortiman TAKACAT-ovih plovila na napuhavanje katamaranskog tipa. TAKACAT katamarani na napuhavanje izrazito su sigurni, stabilni te lagani za manipulaciju što ih čini upotrebljivim gotovo u svim situacijama, bilo da se radi o moru ili kopnenim vodama.

Kao dugogodišnji nautičari i entuzijasti u otkrivanju inovativnih, sigurnih i pristupačnih plovila, odabrali smo za sve ljubitelje plovidbe morem, jezerima i rijekama LX modele TAKACAT gumenjaka, koji se svojim izuzetnim tehničkim i plovidbenim karakteristikama, dizajnom i multi funkcionalnošću bitno razlikuju od klasičnih gumenjaka.

Odabrali smo TORQEEDO i REMIGO električne i HONDA benzinske vanbrodske motore, koje nudimo u paketu s TAKACAT modelima gumenjaka, po promotivnom popustu. Ponuđene komplete plovila s pripadajućim motorom možete pogledati pod rubrikom TAKACAT GUMENJACI, odabirom pojedinog TAKACAT modela gumenjaka (260LX, 280L, 300LX, 340LX, 380LX, 420LX i 460 LX). Cijene svih ponuđenih TAKACAT LX modela, kao i kompleta s motorom možete pregledati klikom na CJENIK, u podnožju svake stranice odabranog modela gumenjaka.

Zainteresiranima održavamo demonstraciju modela T420 LX. Vjerujemo da će ostati ugodno iznenađeni lakom prenosivošću zapakiranog plovila (dvije ručne torbe, ukupne težine 50 kg), jednostavnošću i brzinom sklapanja i rasklapanja, te jedinstvenim dizajnom otvorenog pramca, otvorene krme i uzdignute visokotlačne podnice (koja se zasebno može koristiti kao osnovni SUP), koja cijelom svojim dužinom predstavlja veliku otvorenu platformu dužine 3,3 m , pogodnu za stabilno kretanje ili ležanje. Također, vjerujemo da će biti iznenađeni lakoćom ulaska /silaska s plovila, bilo s kopna, bilo iz vode, kao i osjećajem stabilnosti dok se kreću otvorenom platformom (zanemarivo bočno naginjanje plovila na vodi). Gumenjakom se može upravljati veslanjem ili jednim od izbornih električnih ili benzinskih vanbrodskih motora, snage od 3 – 20 KS. Pri odabiru snage vanbrodskog motora treba imati na umu da TAKACAT LX katamarani imaju znatno manji otpor vode pri plovidbi od klasičnih gumenjaka i da u usporedbi s klasičnim gumenjacima sličnih dimenzija, razvijaju veću brzinu plovidbe s motorom iste nazivne snage.

Od kvalitete proizvoda do izvrsne usluge, dati ćemo sve od sebe kako bismo osigurali da i vi postanete jedan od naših zadovoljnih i strastvenih kupaca TAKACAT-a.

Ovlašteni zastupnik prodaje TAKACAT gumenjaka za hrvatsko tržište je FARM MED d.o.o. Brigade braće Radić 24, Vrbanovec, HR-42232 Martijanec.