Takacat sada i u kompletu s vanbrodskim motorima, uz popust!

Takacat sada i u kompletu s vanbrodskim motorima, uz popust!

Nautičarima, sportskim ribolovcima, roniocima, rekreativcima kao i profesionalcima dostupan je sada i na hrvatskom tržištu asortiman TAKACAT-ovih plovila na napuhavanje katamaranskog tipa. TAKACAT katamarani na napuhavanje izrazito su sigurni, stabilni te lagani za manipulaciju što ih čini upotrebljivim gotovo u svim situacijama, bilo da se radi o moru ili kopnenim vodama.

Kao dugogodišnji nautičari i entuzijasti u otkrivanju inovativnih, sigurnih i pristupačnih plovila, odabrali smo za sve ljubitelje plovidbe morem, jezerima i rijekama LX modele TAKACAT gumenjaka, koji se svojim izuzetnim tehničkim i plovidbenim karakteristikama, dizajnom i multifunkcionalnošću bitno razlikuju od klasičnih gumenjaka.

Odabrali smo i nekoliko električnih (TORQEEDO) i benzinskih (HONDA) vanbrodskih motora, koje nudimo u kompletu uz svaki od pet TAKACAT LX modela, po promotivnom popustu. Ponuđene komplete plovila s pripadajućim motorom možete pogledati pod rubrikom TAKACAT GUMENJACI, odabirom pojedinog LX modela (260LX, 300LX, 340LX, 380LX i 420LX). Cijene svih ponuđenih TAKACAT LX modela, kao i kompleta s motorom možete pregledati klikom na CJENIK, u podnožju svake stranice odabranog LX modela gumenjaka.

Zainteresiranima održavamo demonstraciju modela T380 LX. Vjerujemo da će ostati ugodno iznenađeni lakom prenosivošću zapakiranog plovila (dvije ručne torbe, ukupne težine 42 kg), jednostavnošću i brzinom sklapanja i rasklapanja, te jedinstvenim dizajnom otvorenog pramca, otvorene krme i uzdignute visokotlačne podnice (koja se zasebno može koristiti kao osnovni SUP), koja cijelom svojim dužinom predstavlja veliku otvorenu platformu dužine 3,3 m , pogodnu za stabilno kretanje ili ležanje. Također, vjerujemo da će biti iznenađeni lakoćom ulaska /silaska s plovila, bilo s kopna, bilo iz vode, kao i osjećajem stabilnosti dok se kreću otvorenom platformom (zanemarivo bočno naginjanje plovila na vodi). Gumenjakom se može upravljati veslanjem ili jednim od izbornih električnih ili benziskih vanbrodskih motora, snage od 2,5 – 20 KS. Pri odabiru snage vanbrodskog motora treba imati na umu da TAKACAT LX katamarani imaju znatno manji otpor vode pri plovidbi od klasičnih gumenjaka i da u usporedbi s klasičnim gumenjacima sličnih dimenzija, razvijaju veću brzinu plovidbe s motorom iste nazivne snage.

Od kvalitete proizvoda do izvrsne usluge, dati ćemo sve od sebe kako bismo osigurali da i vi postanete jedan od naših zadovoljnih i strastvenih kupaca TAKACAT-a.

Ovlašteni zastupnik prodaje TAKACAT gumenjaka za hrvatsko tržište je FARM MED d.o.o. Brigade braće Radić 24, Vrbanovec, HR-42232 Martijanec.